De Chasse Patate

COVID-19 MEDEDELING

Wij zijn heel blij te melden dat sinds 8 juni alle logiesvormen (hotels, b&bs, campings, vakantiewoningen, …)  terug open mogen gaan. Doordat de veiligheidsregels omtrent sociaal contact ook van toepassing zijn voor logies, mag je  maximum 10 personen van hetzelfde gezelschap per vakantiewoning/individuele verhuureenheid ontvangen. Deze regeling wordt voorlopig nog niet uitgebreid. Door deze maatregelen van de veiligheidsraad en de regering zijn wij genoodzaakt onze vakantiewoning, De Flandrienhoeve, te verhuren aan 10 personen maximum ipv 30 personen. Wij willen mensen die met een kleinere groep willen komen ook de mogelijkheid geven om bij ons te boeken.

Wij hopen jullie snel te mogen ontvangen! Graag een weekend of midweek boeken? Check onze kalender en dan kan je altijd een prijsaanvraag sturen via info@deflandrienhoeve.be

 

Reserveer hier de Chasse Patate.

U kan volgende reservaties maken:

Weekend

Vrijdag 16u tot maandag 10u
Hoogseizoen (maart tot en met oktober + feestdagen) – € 950
Laagseizoen (november tot en met februari) – € 850

Midweek

Maandag 16u tot vrijdag 10u
Hoogseizoen (maart tot en met oktober + feestdagen) – € 900
Laagseizoen (november tot en met februari) – €800

Week

Maandag 16u tot maandag 10u of vrijdag 16u tot vrijdag 10u
Hoogseizoen (maart tot en met oktober + feestdagen) – € 1500
Laagseizoen (november tot en met februari) – € 1350

Om speciale periodes te boeken, kan u contact nemen via het contactformulier of op het nummer 0494 33 32 57. U kan opteren om een online voorschot te betalen of een optie te nemen op de hoeve waarna U een mail met betalingsinstructies ontvangt.

Variabele kosten

Water en elektriciteit volgens verbruik
Poetskosten €120

 

 

Terug naar de homepagina